Rodri94 napisał(a):Kiedyś, kiedyś sąsiad miał starą Alfę..
Zażartowałem do niego Czy już jest na Ty z kierownikiem serwisu to się obraził.
Hehe dobre...nie dziwie się sąsiadowi...chociaż powiem Wam, że nie ma co narzekać na te Alfy...to zależy jaki model się trafi...znajomy ma 156 z silnikiem Diesel-a i powiedział, że jak zmieni auto to na nowszą Alfę...
To sie tak mowi. Z Renault jest podobne też podobno się psują a ja mam Renault Lagune II podobno jedną z najbardziej awaryjnych samochodów i niemialem poważniejszych usterek. Jak sie kupuje używaną 156 za mniej niz 20 tysięcy to się potem nażeka, że się psuje.
Ferrari F12 Berlinetta F12 to rasowy włoski grand tourer. Auto zachwyca osiągami - do pracy zaprzęgnięto w nim silnik V12 o mocy sporo ponad 700 KM, wygodnym i dopracowanym wnętrzem i oczywiście świetną, smukłą sylwetką z długą maską. Odmiana pozbawiona ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.