Angliki

20 Wrz 2010, 09:37

bodziokardasz napisał(a):lusterka też mają inną regulację

światła, lusterka, wycieraczki, szyby, konsola przechylona w odwrotną stronę, przyciski ułożone odwrotnie, w automatach "overdrive" z przeciwnej strony, nie mówiąc o bajzlu pod maską :mrgreen:
co do przekładek, jeśli ci podbije przegląd 0 diagnosta a nie masz faktury na zmiane ukłądu kierowniczego (wymagana faktura od zakładu mającego uprawnienia do zmian konstrukcyjnych pojazdów) to sam sie prosi o oskarżenie z KK, o utracie pracy nie wspominając :mrgreen: każda zmiana w układzie kierowniczym powinna być wykonana przez taki warsztat :wink:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

20 Wrz 2010, 18:35

pocieszny napisał(a):jeśli ci podbije przegląd 0 diagnosta a nie masz faktury na zmiane ukłądu kierowniczego

Moze tacy są ale nie ja.Jak do tej pory to przeglądu "Anglika"jeszcze nie wykonałem z jednego prostego powodu:na wstępnej rozmowie zapisuję klientowi jakie warunki ma spelnić i na tym sie konczy nasze spotkanie.... :!: :!: :mrgreen:
pocieszny napisał(a):wymagana faktura od zakładu mającego uprawnienia do zmian konstrukcyjnych pojazdów)

A ja myślałem ze on zna się tylko na terenówkach... :wink:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

20 Wrz 2010, 23:33

Migi60, a ty podejrzewasz że choć w jednej zmocie mam oryginalny układ kierowniczy?? :mrgreen: dodam że połowa to auta zarejestrowane jako SAM
w zasadzie mam tylko w 1 terenówce zupełnie oryginalny układ (w Isuzu którym jeżdże po drodze) reszta to radosna twórczość końśtróktorów :wink: aczkolwiek "u nas" chodzi o podniesienie wydolności układu a nie wymiany połowy samochodu w związku ze zmianą strony łącznika :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Tuning samochodowy - w tym sklepie znajdziesz wszystko
    Części do tuningu samochodowego muszą być wykonane z najwyższą starannością i wytrzymywać duże obciążenia. Mają poprawić, a nie pogorszyć parametry auta. Dlatego szukając podzespołów, warto zwrócić się do fachowców ...