Witam, od 3 lat zasuwam Corollą w sedanie z 1988, którą dostałem od dziadka. W chwili obecnej chcę kupić coś nowszego bo brak klimatyzacji oraz wspomagania z lekka doprowadza mnie do szału. Szukam czegoś z rocznika 2003-2005, interesuje mnie wyłącznie diesel, najlepiej w kombi, jeżdżę głównie po mieście.
Interesuje mnie coś takiego: - Ford Focus [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
- Opel Astra [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
- Toyota Corolla [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Chciałbym taką furką pojeździć minimum 6 lat. Co myślicie o tych samochodach? W co się pchać a co lepiej sobie darować? Na co uważać? Bardzo proszę o pomoc w tym temacie, z góry dziękuje.
Może jednak ktoś jest w stanie doradzić? Teraz też zastanawiam się nad Focusem w starej budzie z 03. Co o tym myślicie?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Focusa z tym silnikiem sobie daruj,chociaż ma bardzo przyjemną kulturę pracy.Corolla nie jest zła,bo nie ma dwu masy,ale te silniki nie są bez wad.Ja osobiście wybrałbym Opla,ma z tych wymienionych najlepszy silnik(Fiat).
PhantomASA1 napisał(a):Corolla nie jest zła,bo nie ma dwu masy,ale te silniki nie są bez wad
To czy jest bez dwumasy to nie wiadomo bo jedne ją miały a drugie nie (2,0d4d 90KM) Trzeba sprawdzić rocznik tej tojki z linka bo 2,0 d4d była tylko w 2002r. jeżeli jest to wersja 90Ps to z motorownią nie ma problemu.
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Lexus LF-Z Electrified - najważniejsze cechy elektrycznego konceptu Na przełomie marca i kwietnia Lexus pokazał koncepcyjny model LF-Z Electrified. Japończycy zapowiadają, że futurystyczne auto daje wgląd w przyszłość ich marki. Stylistyka, właściwości jezdne i technologie, w które ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.