Honda Civic sklep z częściami tuning JDM

13 Cze 2025, 19:10

Cześć, zna ktoś jakiś dobry sprawdzony sklep z częściami do Hondy oczywiście tuningowe od drobnostek mocowanie akumulatora np. firma Skunk2 poprzez wydech oryginalny HKS itd. Bo szukam żeby zamówić sobie jakieś takie drobnostki po kolei ale nie chcę trafić na podrobione.
Sadkovsky
Nowicjusz

Miejscowość: Gdańsk
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Infiniti Q60S
Silnik: 3.0t RedSport 400AWD
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Automatyczna

13 Cze 2025, 21:26

Zależy co dokładnie potrzebujesz bo czasem drobne rzeczy mogą być dostępne tylko w ASO jak chcesz oryginały.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

15 Cze 2025, 22:08

Zależy mi na jakiś drobnostkach typu mocowanie akumulatora, zmiana układu dolotowego, tłumik końcowy a nie chcę trafić na podróbę bo z tym różnie bywa
Sadkovsky
Nowicjusz

Miejscowość: Gdańsk
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Infiniti Q60S
Silnik: 3.0t RedSport 400AWD
Skrzynia biegów: Automatyczna

16 Cze 2025, 17:08

Sadkovsky napisał(a):Zależy mi na jakiś drobnostkach typu mocowanie akumulatora, zmiana układu dolotowego, tłumik końcowy a nie chcę trafić na podróbę bo z tym różnie bywa

eBay ze wszystkich stron świata + fora dedykowane oczywiście też z całego świata.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie podróżować z psem?
    Wyjeżdżając z psem należy zadbać o jego bezpieczeństwo i komfort podróżowania. Jazda samochodem, przyspieszanie, hamowanie, głośna muzyka czy praca silnika, są dla naszego pupila bardzo stresujące. Pamiętajmy, że odpowiednie ...