Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
w życiu bywa różnie, a może to przedstawiciel nurtu "póki ledwo 200k na liczniku sprzedaję, bo później będzie mi ciężko sprzedać"?galakty napisał(a):Rok pojeździł, poinwestował i sprzedaje + chce zamienić na tańszy? Mi się zapala lampka, ale obejrzeć można.
mike napisał(a):w życiu bywa różnie, a może to przedstawiciel nurtu "póki ledwo 200k na liczniku sprzedaję, bo później będzie mi ciężko sprzedać"?
mam podobnie, obecnie zastanawiam się jak po raz kolejny skrzywdzić się psychicznie po kupnie autagalakty napisał(a):Sam sprzedawałem niedawno samochód gdzie w ciągu roku zrobiony rozrząd, tylna belka i nowe opony + OC na 10 miesięcy. To się praktycznie nie zdarza na rynku
przede wszystkim czy ma jakiś papier na te wymiany. Po drugie, czy między wymianami konieczna jest dolewka np oleju. Reszta wyjdzie w trakcie rozmowyFernestx0 napisał(a):zadzwonię do autora ogłoszenia, o co się warto zapytać?
Fernestx0 napisał(a):zadzwoniłem do niego i mówił że dolewa 3 setki od wymiany do wymiany
na wymianę rozrządu mówił że ma jakąś naklejkę pod klapą czy coś
po za tym że jak chce zobaczyć jakąś dokumentacje to do jego mechanika możemy podjechać, a jak się pytałem czy do kogoś innego to też nie ma problemu, ogólnie bardzo ładnie i sympatycznie mówił
mówił że handlarzem nie jest, chociaż ja mam pewne wątpliwość i nie pytałem o to
przeglądałem sobie jeszcze inne ogłoszenia z tej okolicy i znalazłem inny samochód, ogłoszenie też w innym stylu napisane, ale zdjęcia są robione w tym samym miejscu co ten gtc
szybki napisał(a):Po co interesujesz się głupotami ? Co Ci ma powiedzieć sprzedający ? A jego mechanik co Ci powie ? Chcesz zgadnąć ? A jak dorabia sobie handlem aut to robi Ci różnicę ?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki OPEL. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne OPEL