Witam wszytskich serdecznie. Mam powazny problem z moim audi ;/ Posiadam automatyczna skrzynie biegow. 3 tyg po zakupie auta zaczal mi wyskakiwac blad zaczely migac wszytskie literki na desce ale problem jest tylko przy zapaleniu samochodu po przejechaniu 54 min wystarczy ze przelacze na P i spowrotem na D problem mija. Z czasem zaczal dochodzic do tego brak wstecznego R po przejechaniu danej trasy chce cofnac i auto stoi.Ale wlacze i wylacze silnik wyskakuje ponownie blad i auto cofa ale juz bez czujnikow parkowania. Facet na komputerze stwierdzil ze to blad czujnika polozenia. Byl wadliwy dwumas w tym samochodzie i jeden z gosci stwierdzil ze to moze duze naprezenia itp itd i wymienilem sprzeglo ale teraz to blad wyskakuje prawie zawsze przy wlaczeniu silnika a wtedy wyskakiwal raz na 3 tyg;/ juz mnie wszyscy nastraszyli kosztami i nie wiem od czego i gdzie najlepiej zaczac by usunac dana usterke.
nie wiem w moim miescie sa rozni fachowcy jeden to nazywa dwumassem jeden inaczej. To bylo takie kolo z zebamy Sprzeglo Hydrokinetyczne czy jakos tak . lepiej ?
Tak Auto powoli cofa ale jak juz pojawi sie wzniesienie to juz nie daje rady ;/ do przodu nie ma zadnych problemow ale jak dochodzi bieg R to 4 razy dziala raz nie... nie mam pojecia o co chodzi.
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
VW Caddy BiFuel z fabryczną instalacją LPG Volkswagen Caddy dzięki wielu wersjom nadwozia, szerokiej gamie silników i dwóm rozstawom osi, jest niezwykle uniwersalnym samochodem. Świetnie sprawdzi się jako auto użytkowe w pracy, jak i jako samochód ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.