Witam wszytskich serdecznie. Mam powazny problem z moim audi ;/ Posiadam automatyczna skrzynie biegow. 3 tyg po zakupie auta zaczal mi wyskakiwac blad zaczely migac wszytskie literki na desce ale problem jest tylko przy zapaleniu samochodu po przejechaniu 54 min wystarczy ze przelacze na P i spowrotem na D problem mija. Z czasem zaczal dochodzic do tego brak wstecznego R po przejechaniu danej trasy chce cofnac i auto stoi.Ale wlacze i wylacze silnik wyskakuje ponownie blad i auto cofa ale juz bez czujnikow parkowania. Facet na komputerze stwierdzil ze to blad czujnika polozenia. Byl wadliwy dwumas w tym samochodzie i jeden z gosci stwierdzil ze to moze duze naprezenia itp itd i wymienilem sprzeglo ale teraz to blad wyskakuje prawie zawsze przy wlaczeniu silnika a wtedy wyskakiwal raz na 3 tyg;/ juz mnie wszyscy nastraszyli kosztami i nie wiem od czego i gdzie najlepiej zaczac by usunac dana usterke.
nie wiem w moim miescie sa rozni fachowcy jeden to nazywa dwumassem jeden inaczej. To bylo takie kolo z zebamy Sprzeglo Hydrokinetyczne czy jakos tak . lepiej ?
Tak Auto powoli cofa ale jak juz pojawi sie wzniesienie to juz nie daje rady ;/ do przodu nie ma zadnych problemow ale jak dochodzi bieg R to 4 razy dziala raz nie... nie mam pojecia o co chodzi.
Jak skalibrować alkomat? Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
Konstrukcja nowego Lexusa LS - lekkie i mocniejsze materiały Nowy Lexus LS 500 – piąta generacja flagowej limuzyny japońskiej marki premium – został zbudowany w oparciu o nowatorską platformę, zapewniającą lepsze osiągi i większe bezpieczeństwo, uwzględniającą również ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.