Audi A4 99 r Chcę kupić opony jak najtaniej

29 Wrz 2013, 13:03

Gdzie kupie opony jak najtańsze do swego auta. Nie długo chcę je sprzedać i nie chce za wiele inwestować. Jestem z okolic Konina. Może ktoś wie gdzie mają takie nawet używane a dobra.
wesoly2929
Obserwowany

Prawo jazdy: 14 03 1984
Przebieg/rok: 1tys. km
Auto: audi A4
Silnik: 1,6
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

03 Paź 2013, 17:29

Hej!

No czasami możesz wpaść w okazje, która nie jest okazją bo np. opony były źle przechowywane lub coś innego. Można zawsze posprawdzać czy w Twoim rozmiarze są opony tańsze, a nowe.... no ale Chińszczyzną lepiej się nie interesować. Jeżeli chcesz sobie kupić taniej to tylko w internecie raczej i sam sobie zamontujesz gdzieś u siebie a Ci wyślą do domu. Też część sklepów ma partnerskie serwisy w wielu miastach. Trzeba poszperać w wyszukiwarkach lub porównywarkach cen, a może trafi się coś okazjonalnego i nowego bo na przykład na allegro można natrafić na różnych osobników, którzy wypisują 3 strony jacy są piękni i wspaniali a potem lipa...

Pozdro! :)
slickrz
Aktywny

Auto: Audi A3

29 Lis 2013, 21:47

Jak najtaniej nie oznacza,że dane opony będa dobre,proponuję poważnie przemyśleć ten zakup,tak aby potem nie mieć pretensji. Warto szukać w dobrych sklepach internetowych,chętnie pomogę oraz doradze podczas wyboru.
OponyImpolex
Początkujący

Auto: Audi A3
Silnik: 1.9 140KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie holować samochód osobowy?
    Niezależnie od tego ile jeździmy samochodem dużo czy też mało nie możemy założyć, że nie przytrafi nam się awaria, która unieruchomi nasz pojazd. Dlatego warto wiedzieć co zrobić, gdy do takiej sytuacji dojdzie? Po ...
    Finał NIGHT POWER 2013 GP w Płocku / relacja
    Ostatnia runda tegorocznego NIGHT POWER Grand Prix zakończona. W Płocku zmierzyło się około 70 zawodników. W całym cyklu na starcie stanęło ponad 200 zawodników. Już wiemy kto jest najlepszy. Zwycięzcą całego ...