Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
łysy30 napisał(a):Zadałbyś takie pytanie, gdyby temat brzmiał "Lexus IS czy GS"? Tylko szczerze
dzida napisał(a):ale nie było jeszcze tematu, że musi być Lexus
dzida napisał(a):Ogólnie w tym temacie są takie zasady, że nie kupujemy rocznikiem i przebiegiem i pomijamy kwestie wizualne.
łysy30 napisał(a):natomiast mając 17k nie wydałbym ich na auto, które mi się nie podoba
dzida napisał(a):bardziej miałem na myśli, że nie doradzamy, co nam (doradcom) się podoba, a jedynie wchodzimy w kwestie techniczne
dzida napisał(a):A to, że nie Janusze i laicy szukają Audi to połowa prawdy. Ostatnio był ranking najczęściej szukanych aut i 1. było A4 B6 gdzie prawie 40% wyszukań to mieszkańcy wsi, a kolejne 25% małych miasteczek
łysy30 napisał(a):Innymi słowy - to, że jakiś Janusz jest zapatrzony w Audi z powodu "prestiżu" i nie chce innego auta to nie wina Audi, tylko ograniczonych horyzontów Janusza
dzida napisał(a):stąd moje pytanie z pierwszego postu
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI