dzida napisał(a):bardziej miałem na myśli, że nie doradzamy, co nam (doradcom) się podoba, a jedynie wchodzimy w kwestie techniczne
A to racja, faktycznie nie skumałem.
dzida napisał(a):A to, że nie Janusze i laicy szukają Audi to połowa prawdy. Ostatnio był ranking najczęściej szukanych aut i 1. było A4 B6 gdzie prawie 40% wyszukań to mieszkańcy wsi, a kolejne 25% małych miasteczek
Hmm, może źle to ująłem - doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że A4 B6 obok Passata B5 jest ukochanym autem Januszów, co przecież nie oznacza, że jedynie te osoby szukają Audi
![Wink :wink:]()
Po prostu nie lubię szufladkowania (BMW = dres, Audi/VW = Janusz itp.) - pomijając całą otoczkę to przecież naprawdę dobry, trwały samochód. Zgadzam się z tym, że Janusz nie spojrzy na Lexa, bo "części drogie" i "niższy prestiż niż przy Audi", aczkolwiek nie uważam, że całą złość należy w takim wypadku wyładowywać na VAG-ach i ujmować im zalet, które niewątpliwie posiadają. Innymi słowy - to, że jakiś Janusz jest zapatrzony w Audi z powodu "prestiżu" i nie chce innego auta to nie wina Audi, tylko ograniczonych horyzontów Janusza
![Wink :wink:]()