Audi A4 Cabrio 2003r założyć gaz? Czy szkoda auta?

25 Lis 2007, 01:43

To jest moje pierwsze auta, i nie wiem czy zakladac gaz do tego auta. Auto kupil mi tato, ale wiem ze to bedzie troche paliwa zarlo i martwie sie ze bede caly czas musial od niego brac kase na paliwo, a ja tak nie chce. To jest silnik 3.0 w benzynie. Co sadzicie? Ile to bedzie gdzies zarlo?
artekjawor
Nowicjusz

25 Lis 2007, 10:37

:shock: Wybór auta z taką pojemnością, to wybór Taty, czy spełnienie Twojej zachcianki? Nie ma logiki w Twoim rozumowaniu, że owszem, dostałeś furę, ale nie chciałbyć Taty "doić"; może mniejsza pojemność i mniej "prestiżowy" model byłbyś w stanie sam utrzymać?
Gaz da się założyć do większości aut - potrzeba jeszcze zdolniachy gazownika, który instalację potrafi zestroić... 8)
fordon

25 Lis 2007, 10:50

Witam:)

Owszem da się założyć gas ale do takiego auta??toż to wstyd Audi na gaz.

Co do samochodu to piękna fura a pali w mieście 13,9 w trasie 7,4 a śtednio 9,7 wg. danych producenta.

ale śadze że będzie żarło gdzieś około 11 średnio:)

.::Pozdrawiam::.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

25 Lis 2007, 13:44

fordon napisał(a)::shock: Wybór auta z taką pojemnością, to wybór Taty, czy spełnienie Twojej zachcianki? Nie ma logiki w Twoim rozumowaniu, że owszem, dostałeś furę, ale nie chciałbyć Taty "doić"; może mniejsza pojemność i mniej "prestiżowy" model byłbyś w stanie sam utrzymać?
Gaz da się założyć do większości aut - potrzeba jeszcze zdolniachy gazownika, który instalację potrafi zestroić... 8)

To auto okazyjnie kupione jest. W USA i troche bite, wyniesie kolo 40tys zl. Ja odrazu wystawie na sprzedaz, moze sie troche zarobi, a jak nie to bede sie tym wozil :P
artekjawor
Nowicjusz

25 Lis 2007, 17:37

artekjawor napisał(a):
To auto okazyjnie kupione jest. W USA i troche bite, wyniesie kolo 40tys zl. Ja odrazu wystawie na sprzedaz, moze sie troche zarobi, a jak nie to bede sie tym wozil :P

no to masz bogatego ojczulka:)

Nie dawaj gazu w takim samochodzie!!!!!!!!!!!Szkoda fury i pozatym nikt niebędzie chciał Audi a gazem:)

.::Pozdrawiam::.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań