Posiadałem takie auto , lecz sprzedałem koledze ( żałuje ) . Posiadałem u siebie instalacje Landi Renzo Omegas , monterzy bardzo ładnie wszystko pochowali praktycznie nic nie było widać , samochodem przejechałem 80 tyś i wszystko pięknie się sprawowało ,kolega dalej jeździ i nie ma z niczym problemu .
Jak masz kasę to do takiego autka tylko holenderski Prins, ogarnia moc no i tam są japońskie wtryskiwacze Keihin- ludzie robią na nich 400 500 tys bez problemu, są nie do zabicia, wpisz sobie w google : Audi A8 Prins i zobacz ile A8 jest zrobionych właśnie na Prinsie. Kosztuje ale to górna półka w LPG. PS. Jak ci ktoś będzie to Stagiem chciał zrobić to uciekaj bardzo szybko. Nie wiem skąd jesteś ale mogę ci polecić w W-wie Energy Gaz Polska, w Łodzi - NAGAZ Stefanowski, a jak z pomorza do wal do głównego warsztatu Prinsa w Kobylnicy k/Słupska to ci taki ładny przycisk zrobią w srebrnym kółeczku i wpuszczony w tapicerkę ,
super to wygląda widziałem to u znajomka , a nie jakiś pizdryk plastikowy od gazu wiszący na srodku deski
Mercedes C 63 AMG - nowe ekskluzywne wersje "Edition 507" Do rodziny modeli C 63 AMG dołączają ekskluzywne wersje "Edition 507" z jeszcze potężniejszym, 6,2-litrowym silnikiem AMG V8. Dodatkowe 37 kW (50 KM) winduje jego moc do 373 kW (507 KM) przy maksymalnym momencie obrotowym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.