Audi A8 z 1997 TDI

07 Sty 2009, 15:18

Witam wcześniej moje Tematy tyczyły się jedynie mercedesa i mam pytanie nie zakupiłem jeszcze auta i jeszcze mam jedno auto w myśli audi A8 z 1997 oczywiście w tdi ma ktoś takie auto żeby mi pomóc czy audi czy mercedesa s350 oczywiście w dizelku. dosłownie piście wszystko
Misiek
misiek8820
Nowicjusz

Miejscowość: żagań

09 Sty 2009, 19:41

Mój dobry znajomy miał A8 z 2002 roku 3.3 TDI.Jeździłem z nim kilka razy do niemiec i komfort jazdy super, ale podczas gdy ciągnął załadowaną przyczepkę to zepsuło się turbo i samochód momentalnie osłabł.Z tego co pamiętam naprawa wyniosła go chyba ok.6300zł.Później zaczęła się psuć elektronika i wszystko szło się pie... auto miało wtedy +/- 220tyś km.Chciałem kupić takie cacko ale 2.5TDI.Miał je ktoś z mojego okręgu ale jak mi powiedział jak się psuje to mi się szybko odechciało.2.5TDI robione do 2003 roku to "pożeracze portfeli" :lol: .

Może to były jakieś auta z wadami seryjnymi, ale nikt w serwisie nie był w stanie odpowiedzieć na to pytanie.
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ziemia Lubuska/Dolny Śląsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nissan Micra 0,9 IG-T o mocy 90 KM
    Nissan Micra to samochód napędzany przez turbodoładowany silnik benzynowy o pojemności 0,9 litra i o mocy na poziomie 90 KM. Średnie spalanie w tym przypadku to około 4,8 l/100 km, natomiast z użyciem sytemu Start-Stop ...