Audi

22 Kwi 2007, 02:24

Hm, możliwe że niezbyt wielu osobom spodoba się mój projekt... Poza tym dobrze wiem że jest niedopracowany, więc proszę o szczere komentarze, to mnie oduczy siedzenia przy kompie po pracy :P

Od lat uwielbiałem pick-up'y, ale jakoś ciężko mi było znaleźć coś, co by mi się spodobało... Tak więc postanowiłem przerobić Audi A6 Estate Allroad

na pick-up'a. Ten tu konkretnie to projekt zrobiony z myślą o Australiskich serferach, którzy potrzebują szybko przemieścić się ze swym sprzętem w inny zakątek wybrzeża, w poszukiwaniu lepszej fali :P Dobra, to by było chyba na tyle moich marzeń... Teraz piszcie komentarze, a ja ide spać... :)
Zdjęcie
Ostatnio edytowany przez DFireCrow 22 Kwi 2007, 17:11, edytowano w sumie 2 razy
DFireCrow

22 Kwi 2007, 12:35

ej, powiem ci ze to nawet niezle wyglada, naprawde, audi powinno teraz produkowac pick-up'y :D
swietnie ci to wyszlo, gratulacje, pozdrawiam
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

22 Kwi 2007, 14:53

Mnie osobiście się podoba. Ale dobrze jak byś pokazał auto także z tyłu i w środku.
Kurcze, masz oryginalny wóz. Jaka jest ładowność (jak w zwykłym A6) ?
Czy kokpit też pozmieniałeś ?
WitP_tsaJ4145
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Śląsk/kujawsko-pomorskie

22 Kwi 2007, 17:07

brawa dla tego pana co picupa zrobił z audi. extra to wyszło
ZZZ-zakuć ,zaturbić, zapi***alać
misiekemeryt160
Początkujący

Miejscowość: DZIAŁDOWO

22 Kwi 2007, 17:19

Hm, dzięki panowie, ja osobiście jestem trochę bardziej krytyczny, gdyż uważam, że jest w moim projekcie dużo niedociągnięć... Co do ładowności powinna być większa niż w zwykłym A6, zresztą powinno się rzucać w oczy, iż cały samochód przedłużyłem. A jeśli chodzi o rzuty z innej strony (e.g. tył), zobacze, może trochę popracuję też nad tym... Jeszcze raz dzięki! Pozdrawiam!
DFireCrow

22 Kwi 2007, 21:18

Pokaż swoje najlepsze prace :)
Tuningowi diesli - NIE
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pierwszy hybrydowy SUV na świecie
    22 marca 2005 roku debiutowała Toyota Harrier Hybrid, poza Japonią znana jako Lexus RX 400h – pierwszy na świecie seryjnie produkowany SUV z napędem hybrydowym. W ciągu zaledwie kilku dni amerykańscy dealerzy zebrali ...

23 Kwi 2007, 00:25

Hehe, najlepsze prace były z całkiem innej dziedziny, nie związanej z motoryzacją... Ale mogę zapodać jeden z ręcznych projektów, taki lekko punkowy, niestety odrzucony przez Digart :/

Zdjęcie
DFireCrow

23 Kwi 2007, 08:39

Masz szansę na projekt auta dla Dżejmsa Błonda ;)

a na poważnie, to czemu on taki pancerny ?
I jak możesz zapodaj fotki z tyłu i ze środka tej Audi'cy 8)
WitP_tsaJ4145
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Śląsk/kujawsko-pomorskie

24 Kwi 2007, 16:35

Ale pokaż swoje najlepiej przerobione autko bo krytykować inne przeróbki aut to potrafiłeś. Nie żebym miał jakieś aluzje i oburzał się że Ty mnie krytykowałeś, ale jednak chciałbym zobaczyć Twoje projekty the best :)
Pozdro. :wink:
Tuningowi diesli - NIE
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

24 Kwi 2007, 21:12

pozwolicie ze sie wtrace. Auto ma grill krzywo ustawiony i sporo poszarpanych i krzywych miejsc ale pomysl rewelacyjny
Krzyku1906
Nowicjusz
Awatar użytkownika

29 Kwi 2007, 18:48

nieżle nieżle
pietrzyk
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: sosnowiec

29 Kwi 2007, 20:42

chłopie talent w reku
projekt super
pomysl rowniez
no i jaki wyglad

BRAWA !!!
pozdrawiam
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa - Marysin

17 Maj 2007, 02:19

Wykonanie bardzo mizerne.Naprawde.Mogles sie troche postarac.Ale pomysl mi sie podoba.Tak wiec takie pomysly wal dalej ale nad wykonaniem popracuj.
MAT
Nowicjusz

Miejscowość: Hel POCZATEK POLSKI :)