Hm, możliwe że niezbyt wielu osobom spodoba się mój projekt... Poza tym dobrze wiem że jest niedopracowany, więc proszę o szczere komentarze, to mnie oduczy siedzenia przy kompie po pracy
Od lat uwielbiałem pick-up'y, ale jakoś ciężko mi było znaleźć coś, co by mi się spodobało... Tak więc postanowiłem przerobić Audi A6 Estate Allroad
na pick-up'a. Ten tu konkretnie to projekt zrobiony z myślą o Australiskich serferach, którzy potrzebują szybko przemieścić się ze swym sprzętem w inny zakątek wybrzeża, w poszukiwaniu lepszej fali Dobra, to by było chyba na tyle moich marzeń... Teraz piszcie komentarze, a ja ide spać...
Ostatnio edytowany przez DFireCrow 22 Kwi 2007, 17:11, edytowano w sumie 2 razy
Mnie osobiście się podoba. Ale dobrze jak byś pokazał auto także z tyłu i w środku.
Kurcze, masz oryginalny wóz. Jaka jest ładowność (jak w zwykłym A6) ?
Czy kokpit też pozmieniałeś ?
Hm, dzięki panowie, ja osobiście jestem trochę bardziej krytyczny, gdyż uważam, że jest w moim projekcie dużo niedociągnięć... Co do ładowności powinna być większa niż w zwykłym A6, zresztą powinno się rzucać w oczy, iż cały samochód przedłużyłem. A jeśli chodzi o rzuty z innej strony (e.g. tył), zobacze, może trochę popracuję też nad tym... Jeszcze raz dzięki! Pozdrawiam!
Jak dużo samochodów na naszych drogach wymaga wizyty w warsztacie? Kierowcy w Polsce wciąż bagatelizują bieżące czynności związane z utrzymaniem samochodów, które przekładają się na stan techniczny. To główny wniosek płynący z kontroli przeprowadzonych w ramach akcji ...
Pierwszy hybrydowy SUV na świecie 22 marca 2005 roku debiutowała Toyota Harrier Hybrid, poza Japonią znana jako Lexus RX 400h – pierwszy na świecie seryjnie produkowany SUV z napędem hybrydowym. W ciągu zaledwie kilku dni amerykańscy dealerzy zebrali ...
Hehe, najlepsze prace były z całkiem innej dziedziny, nie związanej z motoryzacją... Ale mogę zapodać jeden z ręcznych projektów, taki lekko punkowy, niestety odrzucony przez Digart
Ale pokaż swoje najlepiej przerobione autko bo krytykować inne przeróbki aut to potrafiłeś. Nie żebym miał jakieś aluzje i oburzał się że Ty mnie krytykowałeś, ale jednak chciałbym zobaczyć Twoje projekty the best Pozdro.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.