Witam Moja siostra jest studentką. I poszukuje ekonomicznego i w miarę bezawaryjnego autka Na dojazdy do szkoły ma na ten cel przekazane max 5000zł. potrzebuje Pomocy Czekam na wasze propozycje Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
[2018] Peugeot 508 Peugeot pokazał swoje najnowsze dziecko - 508. Po bezpłciowym poprzedniku w końcu mamy dawkę zadziorności. Nie wiem jak Wam ale mi bardzo podoba się kokpit mimo, że nie jestem fanem dotykowych ekranów oraz piękny tył. ...
Jak można zmniejszyć wydatki na paliwo? Dużo kierowców każdego dnia korzysta z samochodu, a koszty paliwa rzędu kilkuset złotych miesięcznie nie zaskakują. Często dla kierowcy wydatek na paliwo jest dosyć sporym miesięcznym obciążeniem. Niestety gwałtowny ...
Weź pod uwagę że jeśli siostra przesiądzie się z BMW (jakie by nie było, nawet jeśli jest to sypiący się zakatowany stary rzęch) do Seicento to może być zawiedziona - owszem Seicento będzie się mniej psuło i będzie tańsze w utrzymaniu, ale miejsce, komfort, wyciszenie czy jazda mogą być odczuwalnie gorsze we Fiaciku...
Zależy jakie silnik jak 6cylindrów to wieksze koszty jak zakładać to sekwencyjny wtrysk koszt ok.2500zł do 4 cylindrów do tego jeszcze kable i świece musowo wymienic bo przy gazie zapłon musi być w idealnej kondycji i nie powinno być problemów
Jak jej pali za dużo to najpierw na benzynie trzeba doprowadzić auto do sprawności, ogólnie opłaca się. Sekwencja nie jest droga do R4, szybko się zwróci, a w razie sprzedaży też z 1000zł więcej za nią wygarnie kiedyś.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.