Witam. Chciałbym się spytać jaki model samochodu polecacie młodemu kierowcy. Kwota jaką mogę przeznaczyć to 6 tyś. zł. Prosiłbym aby samochód był tani w eksploatacji oraz dobrze funkcjonował z gazem. Po za tym mieszkam na wsi, gdzie codziennie pokonuję wyboistą drogę. Dlatego powinien być dość wytrzymały oraz mieć dość wysokie zawieszenie. Co polecacie na początek mojej przygody z samochodami. Ps. Ogólnie chciałem kupić jakąś Hondę Civic VI, ale nie jestem pewien czy dadzą radę w miejscu gdzie mieszkam. Pozdrawiam.
BUKOVINA World Snow Polo Masters 2018 Drużyna Renault zajęła drugie miejsce w międzynarodowym turnieju BUKOVINA World Snow Polo Masters 2018, który odbył się w dniach 19-21 stycznia 2018 r. Renault Polska oraz Anndora, autoryzowany koncesjoner Renault ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.