Martynam napisał(a):Witam ponownie, Właśnie chłopak powiedział ze może mi dołożyć 2 tysiące zł wiec razem mam jakieś 4 tyś. Czy w tej cenie znajdę coś małego mało palacego?
Dzięki wszystkim za pomoc ojciec dzisiaj mi przywiózł jakiegoś golfa 3 1.4, silnik chodzi ładnie blacha do poprawy ale to już ojciec ma zrobić wiec temat do zamknięcia. Pozdrawiam
Dobry wzrok to podstawa naszego bezpieczeństwa na drodze! Dobry wzrok ma bardzo duże znaczenie dla bezpieczeństwa kierowcy. Ważne jest nie tylko to, gdzie patrzymy, ale także jak widzimy. Stąd niesłychanie istotne jest dbanie o nasze oczy. Parametry układu wzrokowego, istotne dla ...
Lexus ES po tuningu TRD Nowy Lexus ES zadebiutował oficjalnie dopiero pół roku temu, a japoński oddział Toyota Racing Development przygotował już kilka interesujących elementów pozwalających na zarówno optyczny, jak i mechaniczny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.