Jestem na etapie poszukiwania samochodu dla siebie. Mam do wydania ok 24 tys zl. Interesuje mnie to żeby auto było jak najmłodsze. Jestem otwarty na każdy segment i typ nadwozia. Koniecznie musi być to diesel i jak najmniej awaryjny. Macie jakieś propozycje?
Gdyby nie to, że autor szuka mało awaryjnego diesla, to wbrew pozorom te propozycje byłyby całkiem ok, zważając na to, że autor szuka czegoś jak najmłodszego
Jak czytać etykietę na oponach? Etykieta opony jest cechą opon pojazdów mechanicznych. Producenci opon dla samochodów osobowych, lekkich i ciężkich samochodów ciężarowych, od listopada 2012 zobowiązani są do podania na naklejce lub ...
Lexus LC Yellow Edition W połowie 2018 roku Lexus wprowadził do europejskiej oferty model LC w wersji Yellow Edition. Nadwozie samochodu pomalowano jaskrawym, żółtym lakierem Vibrant Flare Yellow. Ta sama kolorystyka zagościła również ...
Silnik jest dobry ale auto cierpi na usterki elektryki. Jest to jeden z największych samochodów segmentu B. Jednak z tym silnikiem to praktycznie wszystkie auta są po firmach i z importu, bo były bardzo drogie i nikt ich nie kupował na prywatny użytek. Podobnie 1,4HDi
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.