Szukam autka do 5/6 tyś. Najchętniej 5 drzwiowe ale 3 też może być. Chciałabym żeby mi posłużyło kilka lat i możliwie jak najmniej się psuło a jak do tego będzie się dobrze prezentować też się nie obrażę (nie cierpię aut w typie starego golfa - fuj). Na razie nie szukam konkretnych ofert, jestem w fazie zbierania kasy ale chciałabym wiedzieć jakiego auta mam szukać Da się w ogóle znaleźć coś godnego uwagi w tym przedziale cenowym?
Samochody Lexusa pracują na lotnisku Naprawdę wygodne auto potrafi sprawić, że nawet długa podróż na czterech kołach jest równie komfortowa, co krótki lot samolotem. Czasami jednak trzeba skorzystać z możliwości silnika odrzutowego. Ale ...
Lexusa LC 500 Convertible - jak będzie cena? Polski oddział Lexusa udostępnił cennik najnowszego kabrioletu marki – modelu LC 500 CV. Napędzane 5-litrową V-ósemką luksusowe, sportowe auto z miękkim dachem jest dostępne w trzech wersjach wyposażenia, w tym ...
Kłaniam sie nisko Jeśli chodzi o doradztwo ws aut to będę się udzielał tylko raczej przy takich tańszych tj do parenastu tys zł. W droższych autach kilkuletnich to jestem słabo obeznany w temacie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.