Auto do 6 tys.

23 Lis 2009, 19:00

Tak dzwoniłem wspomaganie ma. Potem przez 5 min słuchałem że licznik nie jest cofany, że jeździła nim kobieta itp. , ale akurat na to nie zwracałem uwagi.
wqwerty
Nowicjusz

Miejscowość: Lewków

23 Lis 2009, 19:55

Mowisz kobieta jezdzila,hmm czesto auta od kobiety sa ze tak powiem zaniedbane,sam wiem jak to jest u mnie,matka jak jezdzi to tylko wsiada i zeby jezdzilo zeby sie tylko kolka obracaly jak ona to mowi
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

23 Lis 2009, 20:01

Jutro może podskocze do tej meganki ze znajomym mechanikiem zobaczymy co z tego będzie.
wqwerty
Nowicjusz

Miejscowość: Lewków

23 Lis 2009, 20:09

no najlepiej
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Apple CarPlay w samochodach marki Lexus
    Samochody Lexus wyposażone w pakiet aplikacji Enform 2.0 oraz auta Toyoty z pakietem Entune 3.0 zyskają możliwość integracji ze smartfonami iPhone za pomocą interfejsu Apple CarPlay – poinformował japoński koncern, ...
    Chevrolet Corvette C1
    Zupełnie inne oblicze ma natomiast Corvette C1. Pierwsza generacja legendarnego sportowego Chevroleta była dostępna wyłącznie ze zdejmowanym dachem. Miała być odpowiedzią na brytyjskie i włoskie kabriolety importowane po ...