Auto na sam poczatek do 8 tys

17 Maj 2010, 20:41

Może w kota uderzył i zderzak wymienił :D
Kakameo
Początkujący

Miejscowość: ok. Wadowic
Auto: Seicento 900 41KM

18 Maj 2010, 06:59

pawelMX6 napisał(a):Ależ ja się nie obrażam - podaję tylko przykład modelu samochodu ;)

:smile: A ja przecież tych słów nie kierowałem do Ciebie,tylko pisałem o ogłoszeniodawcy !!! :wink:

Co do innych wypowiedzi... Może w kota albo w tygrysa uderzył ale nie ma prawa pisac,że auto jest bezwypadkowe i tyle.
Dla mnie pod terminem bezwypadkowe kryje się auto,które karoserię ma taką jaką otrzymało przy wyjezdzie z fabryki,bez ingerencji blacharza lub lakiernika. Dopuszczam jedynie wymianę zderzaka,gdyż jego zniszczenie odbywa się czasem w sposób naturalny (101 otarc miejskich) przy parkowaniu.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

18 Maj 2010, 08:34

lukaszsz86 napisał(a):ale dlaczego od razu zakładacie, że to polo jest powypadkowe? Różni się tylko element.

Czyli musiał być wymieniany a dlaczego był wymieniany bo prawdo podobnie był bit :mrgreen:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

18 Maj 2010, 11:23

A jeśli dobrze dobierze lakier to nikt nie będzie wiedział że auto bylo bite,u mnie w Lanosie tak jest :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

18 Maj 2010, 13:45

a słyszeliście o czymś takim jak kolizja? jak dla mnie to jest to duża różnica
albo tak jak w moim przypadku, ktoś zarysował mi błotnik jakimś kluczem, kapslem czy czymś takim i musiałem go malować, czyli też jest powypadkowy?

artur73 napisał(a):Dla mnie pod terminem bezwypadkowe kryje się auto,które karoserię ma taką jaką otrzymało przy wyjezdzie z fabryki,bez ingerencji blacharza lub lakiernika.

z takim podejściem pewnie z 90% samochodów kilkuletnich jest powypadkowych
lukaszsz86
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: R-sko

18 Maj 2010, 19:43

Opel Vectra II
Szczotek
Nowicjusz

Miejscowość: Częstochowa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q8 e-tron edition Dakar
    Zainspirowany najważniejszym rajdem pustynnym na świecie, Audi Q8 e-tron edition Dakar wyróżnia się swoją unikalną stylistyką i wyjątkowymi funkcjonalnościami. Zewnętrzny design tej specjalnej edycji przyciąga uwagę ...
    Dacia Duster Blackshadow nowa seria limitowana
    Wszechstronny SUV marki Dacia przybiera nową szatę miejskiego stylu. Dzięki starannie dobranym elementom wystroju zewnętrznego Duster Blackshadow nie pozostanie niezauważony. Wyróżnia go między innymi krata wlotu powietrza ...