Witam! Jestem uczniem klasy III technikum i przydałoby się trochę kasy chociażby na auto które posiadam Wpadłem na pomysł, że aby dorobić mógłbym się zająć tzw. detalingiem, tylko wiadomo nie w tak profesjonalny sposób jak to robią firmy które życzą sobie kilka tyś. za swoje usługi. U mnie byłoby taniej, ale z klasą A wpadłem na tem pomysł gdy pucowałem, własne auto i koledzy podziwiali efekty pracy.
Pytanie... ile mógłbym sobie zażyczyć za takie mycie, nabłyszczanie karoserii oraz sprzątniecie i wypranie wnętrza?
Dodaję kilka fotek przed i po.
P.S Fotki ,,Po'' robione już po kilku dniach od woskowania karoserii...
BMW X4 M40d - dynamiczne proporcje i atletyczne kształty Nowe BMW X4 demonstruje swój indywidualny charakter poprzez istotnie zwiększoną dynamikę jazdy, oryginalny, sportowy wygląd zewnętrzny, jeszcze bardziej szlachetne wnętrze premium oraz nowoczesne systemy wspomagające ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.