Witam.Moja dziewczyna miała przed chwila zdarzenie na parkingu ,wyjeżdżała ze swojego miejsca popatrzyła w tył i nic nie było, po chwili z miejsca na przeciwko,gdy moja dziewczyna już wyjeżdżała zaczęła cofać inna kobieta i się stuknęła .Parking był w rynku i to był parking jednokierunkowy. Zdjęcie przedstawia sytuacje.I mam pytanie które auto miało pierwszeństwo czarne czy białe ??? Dziekuje za szybka odpowiedz. Obie cofały ze swoich miejsc. Adres do zdjecia [link wygasł]
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Martwe pole w lusterku wstecznym - ukryte niebezpieczeństwo Siedząc za kierownicą widzimy to, co dzieje się przed nami, a dobrze korzystając z lusterek widzimy także co dzieje się z tyłu pojazdu. Czasem jednak nie wszystko możemy dostrzec na pierwszy rzut oka. Wówczas mamy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.