REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Artur196 napisał(a):olt czt nie realny nie pracuje jeszcze to wiadomo jak z kasą jedyne co to dorabiam a projekt planuje robic długo powoli cegiełka do cegiełki bardziej myślałem nad coltem V z tym że większość to 1.3
no tutaj bywa różnie, bo obecnie więcej ludzi obejrzy się za gruzem w stęsie czy na absurdalnych felgach, niż za nowym BMWInvi napisał(a):1. Na żadnym spocie stare rupiecie nie robią już efektu "wow".
Invi napisał(a):Na żadnym spocie stare rupiecie nie robią już efektu "wow". Żyjemy w czasach gdzie tnie się i poszerza nowe lambo
mike napisał(a):no tutaj bywa różnie, bo obecnie więcej ludzi obejrzy się za gruzem w stęsie czy na absurdalnych felgach, niż za nowym BMWtakie czasy #leasing #korpo
W Lupo wersja "GTI" miała 1,6 silnik 125 koni także swap w takim przypadku bezsens: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] raczej coś w stylu 1,8T i np 200 koni+Artur196 napisał(a):Tez nie chodzi mi o swap typu z lupo 1.0 na 4.2 coś przyziemnego co nie zniszczy mi portfela a da dużo frajdy jakieś z 1.0 na 1.6 150km
Invi napisał(a):BTW sam swap to taka sobie opcja, tzn niepotrzebna. Jeśli auto ma wyglądać to i tak większej mocy nie uda się na drodze wykorzystać
Aż się łezka kręci kiedy przypominam sobie cacuszko znajomego, golf II z zakutym 1.8T z s3 i napędem syncro z passata b3. Praktycznie wszystko zrobił sam we własnym garażu razem ze spawaniem kolektorów czy przeróbkami turbo. Wypluło to ponad 420ps a jeździć się nie dało bo ukręcało półosie przy depnięciu do spodu
Pionek napisał(a):Przy takim budżecie to może astra gsi, Saxo VTS
Może fiat SC/Punto 1,2 + turbo TD04 we Fiacie SC pod 150 powinno wyjść.
Albo Peugot 206 typu 2,0 136 koni i trochę go podciągnąć..to już by leciało. ale nie wiem jaka kasa
szybki napisał(a):lupo 1,8t