BMW e36 proszę o sprawdzenie

26 Wrz 2010, 22:06

Witam.
Prosił bym o ocenę tej e36...
Ogólnie chodzi o to czy nie była gdzieś puknięta, lakierowana, jaki jest jej stan blacharski według was... itp itd...

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam.
Kubol91
Początkujący

Miejscowość: poland

26 Wrz 2010, 22:18

Ja w sumie nic nie widzę przebieg tez powinien być ok tylko spytaj sie czy sekwencja jest bo jak nie to nie ma sensu
Go Faster
Początkujący

Miejscowość: mazury

26 Wrz 2010, 22:22

wiem właśnie bez sekwencji nie biorę :cool: i jeszcze muszę tył zobaczyć bo cwaniak fotek tyłka nie wstawił... :???:
Słyszałem, że można to ocenić po wyglądzie butli może ktoś potrafi i wie czy to sekwencja czy normalna gazownia???
Kubol91
Początkujący

26 Wrz 2010, 22:37

Żle nie wygląda ale cena podejrzanie niska jak na ten rok i napewno zgodzą sie ze mną użytkownicy BMW z tego forum.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

26 Wrz 2010, 22:43

Pewnie dlatego że to nie sekwencja a gaz założony rok temu i odczuwa dyskomfort jazdy.
Zadzwoń zapytaj jak jest niedaleko ciebie i jest w sekwencji bierz jakiegoś mechanika i leć sprawdzić;)
Go Faster
Początkujący

26 Wrz 2010, 22:48

No pewnie nie sekwencja i jeszcze te nie całe 3000wyświetleń :roll:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpieczne hamowanie w warunkach zimowych
    Podczas zimowej pory roku, wielu kierowców doświadcza wydłużonej drogi hamowania na nawierzchniach pokrytych śniegiem lub oblodzonych. Czy jednak wszyscy zastanawiają się, co dokładnie wpływa na odległość, jaką pokonuje ...

26 Wrz 2010, 22:54

bo ja sam z 1500 razy wyświetlałem... :mrgreen: nie no żart... :grin:

[ Dodano: 26 Wrzesień 2010, 22:54 ]
Też mi się wydaje, że to pewnie nie sekwencja... :sad:
Kubol91
Początkujący

26 Wrz 2010, 22:58

Zadzwoń jutro i jak byś mógł to daj znać czy sekw. czy nie;)
Go Faster
Początkujący

26 Wrz 2010, 23:06

Ok postaram się, ale nie wiem czy jutro zdążę, ale jakoś w tygodniu napewno zadzwonię...
Tak sobie myślę, że może cena też taka okazyjna, ponieważ butla trochę lipnie włożona, cały bagażnika prawie zajmuje... jak by nie można jej było w miejsce koła zapasowego wepchnąć... :cool:
Kubol91
Początkujący

26 Wrz 2010, 23:19

Cena niska, ale to kompakt, w dodatku krokowiec, więc to nieco tłumaczy.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

26 Wrz 2010, 23:40

jiGsaw możesz mi mniej więcej rozrysować co oznacza słowo "krokowiec" :?:
Kubol91
Początkujący

27 Wrz 2010, 22:24

Kubol91 napisał(a):jiGsaw możesz mi mniej więcej rozrysować co oznacza słowo "krokowiec" :?:

jak mniemam to określenie ze sporta :?: co jiGsaw :?: :mrgreen: :mrgreen: bo nigdzie indziej nie słyszałem tego określenia ,a tylko na sporta nie wchodze :grin:

a co do kołpakta to on mi sie nie widzi,lepszy byl by nawet sedan,bo do tych wynalazków to prawie nic nie pasuje z innych e36.ceny sa lekko wieksze(części) i .......paskudny jest co tu dużo pisać :twisted: :twisted:
gwynbleidd
Nowicjusz

Miejscowość: Rivia