Witam od kilku dni jest posiadaczem bmw e46 w compakcie 2003 rocznik, niestety model który kupiłem nie posiada podłokietnika co mi strasznie przeszkadza bo w poprzednim aucie go miałem. Moje pytanie jest takie czy do compakta pasują podłokietniki od innych wersji czy miały inny typ?
robson29 napisał(a):Moje pytanie jest takie czy do compakta pasują podłokietniki od innych wersji czy miały inny typ?
Będą na pewno pasowały, pytanie tylko czy nie trzeba wymienić całego tunelu. Masz w swoim miejsce na montaż podłokietnika? Z tego co widziałem jest on jakoś zintegrowany z tym środkowym tunelem.
Poradnik kupującego #2 - Audi A4 B6 (2000-2004) Geneza Audi A4 o oznaczeniu producenta B6 wprowadzono do sprzedaży w 2000 roku jako sedan. W następnym roku dołączyła wersja kombi, a w 2002 roku kabriolet. Samochód dzieli wiele rozwiązań z poprzednim modelem o oznaczeniu ...
Toyota Tundra i Sequoia TRD Sport oraz RAV4 Adventure Na targach w Chicago Toyota zaprezentowała swoją ofertę dla rodzin lubiących aktywnie spędzać czas. Pick-up Tundra i pełnowymiarowy SUV Sequoia otrzymały pakiet TRD Sport. Nową wersję o nazwie Adventure otrzymał także RAV4. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.