REKLAMA
Witam. Samochod do BMW e46 320i
Ostatnio zauwazylem , ze w samochodzie cos mi stuka na nierownosciach . Wjechalem wiec na kanal i sprawdzilem co i jak. OKazalo sie ze drążki kierownicze sa do wymiany wiec takowe kupilem i pojechalem na wymiane bo chcialem oczywiscie ustawic jeszcze zbieznosc...
Mechanik stwierdzil , ze wahacze tez dobrze by bylo zrobic ale co wiecej powiedzial ze sa juz luzy na maglownicy :/ i dobrze by to bylo zrobic do porzadku..
Z racji , ze lubie miec wszystko tak jak nalezy bede chcial zrobic z tym maglem aczkolwiek mam pewne watpliwosci. Niechce kupowac uzywki bo nie wiadomo co kupie a nowy magiel kosztuje 3850zl wiec tez raczej odpada. Z tego co wiem mozna to zregenerwoac za okolo 550zl . Pytanie jest nastepujace.
Czy mial ktos stycznosc z taka regeneracja i jak to wyglada w praktyce ? Czy warto poddac sie takiemu zabiegowi czy lepiej jednak szukac nowego , uzywanego magla..
Jest wiele firm co regeneruje to i daje gwarancje ale jestem ciekawy jak potem sie samochod spisuje i czy nie ma żadnych problemów bo takiej regeneracji? Mial ktos styczność z taką regeneracja i czy mam sie nie obawiac?
No i czy ma ktoś , moze jakis dobry zaklad , ktory jest godny polecenia ?