BMW stara 5 i 7 Jako pierwszy samochód?

21 Lut 2009, 14:00

Co by nie mówić, to bardzo kuszące byłoby mieć taką BMW 7, 5 litrów w benzynie, 300 KM. Ech... .
Tylko spalanie to chyba w galonach trzeba byłoby liczyć ;)
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

21 Lut 2009, 15:02

Mattias każdy z nas dobrze radzi ale wybór jak zawsze nalezy do pytającego o poradę.Jak ten Peugeot się zbiera?No coż jakby nie było to turbodiesel 1.9,bardzo dobry turbodiesel zwłaszcza tej serii XUD.Ten model zwalcza poglądy o tym,że francuskie samochody sa nietrwałe podobnie jak Peugeot 406.Nic od Golfa gorszy nie jest ,ta sama jakosć! :shock: Peugeotami się dobrze jeżdzi,te silniki słyną z wręcz rewelacyjnej trwalosci i oszczędnosci.Dlatego chłopakowi poradziłem akurat ten model,gdyż ja dysponując taka kwotą kupiłbym tylko ten samochod i zaden inny!Ten samochod nie cieszy się takze wzieciem u złodziei.Przed kupnem należy zwrócic szczególną uwage na stan tylnej belki.Dużo miejsca we wnętrzu i komfortowe zawieszenie, samochodzik ladny,zgrabny ,ty Mattias nie widzisz lepszej opcji tez? :) :) No coz bo lepszej ja nie widzę i lepszej chyba nie ma! :o
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

21 Lut 2009, 15:08

Dishman w galonach?! w cysternach chyba! :lol: Trzeba kupić żrejacy paliwo samochód by go dopiero znienawidzieć jaki by on nie byl,przecież spalanie to podstawowe koszty eksploatacji pojazdu! Wygar,but?! No coz ,te cholerne korki,wtedy dopiero żreją te Monstra a te ataki serca to myślicie skąd sie biora?Te bryki mają w tym udział niezgorszy.Dobry,szybkawy ,oszczedny samochodzik,to jest to! Pozdrawiam! :D
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

21 Lut 2009, 15:56

Ja bym wybierał coś w stylu Peugeot 306, civic V gen. mitsubishi colt.ale jakby nie patrzeć to 306 chyba najwygodniejszy i najwiekszy z ww.
matttias1234
Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk

14 Sty 2010, 11:38

za 4000 moze ci sie udać kupic bmw 316 e36 albo e30 316/318 ;) nie kupuj 520 i 7er bo cie koszty zeżrą

ja maoja kupilem za 2000zł a wsadziłem w nią 6000zł ;) a to jeszcze nie koniec i narazie mechanike robie nie upiększam
Jest BMW e32 735i m30b35 86' 211ps
Bylo BMW e36 316i m43 95' 75kW
Ącki
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Co powinien zrobić świadek wypadku?
    W ramach cyklu Piątek ze Szkołą Auto, prezentujemy kolejny materiał dotyczący bezpieczeństwa na drodze. W tym tygodniu instruktorzy doradzają, jak zachować się będąc świadkiem wypadku. Radosław Jaskulski, instruktor Szkoły ...