BMW X3 vs Skoda Superb vs RAV4 vs cos innego do +-30 tysięcy

26 Lip 2019, 22:33

Cześć,

Zbieram się do zmiany auta, budżet jakim dysponuję to te +-30 tysięcy, najbardziej zainteresowany jestem SUVEM i tutaj naradza się pytanie ponieważ póki co myślałem nad:
- BMW X3 pierwszej wersji z silnikiem benzynowym i najlepiej w automacie (Jestem ciekaw waszego zdania co myślicie o takim rozwiązaniu).
- Drugą opcją jest RAVKA drugiej generacji również najchętniej w automacie i silnik benzynowy.
- Natomiast ciekaw jest również opinii na temat dużych sedanów jak właśnie Superb II generacji.
Autko ma służyć jako dojazdy do pracy, też nie codziennie, a także na wyjazdy w rodzinne strony, dwa trzy razy w miesiącu. Z góry dzięki za odpowiedzi

Pozdrawiam!
Admiks
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Luksusowy crossover Lexus LF 1 Limitless
    Na targach North American International Auto Show w Detroit zadebiutuje koncepcyjny crossover Lexus LF-1 Limitless. Wyrafinowane linie nowego modelu mają potencjał, by kształtować przyszłość flagowego luksusowego crossovera ...
    Badanie sprawności amortyzatorów
    Oj podnieśli mi ciśnienie . Nie wiem czy niektóre stacje SKP mają nieskalibrowane maszyny do badania sprawności amortyzatorów czy jest jakiś knif ? Bo tak . Miesiąc przed przeglądem okresowym pojechałem na stację ...