Cześć.
Znalazłem ogłoszenie na alleg.pl "gwiazdka" bmw ;P Nic raczej dziwnego, że zwróciło moją uwagę bo prezentuje się bardzo ładnie.
[link do oferty na Allegro wygasł] ... ml#gallery
Jeżeli miał ktoś z was szanse oglądać to bmw i wyrazić opinie jak auto naprawdę się prezentuje byłbym bardzo wdzięczny.
Szukam bmw do zakupu , nie mam dużo kasy jestem młodym kierowcą i szukam drugiego samochodu a takie bmw bardzo mi się podoba i przyciąga jak błyskotka ;D
Niestety mam zbyt daleko, żeby jechać i sprawdzić faktyczny stan auta i liczę na pomoc z waszej strony. Jeżeli jest taka możliwość, żeby któryś z użytkowników forum miał czas i chęci sprawdzić i opowiedzieć jak to naprawdę wygląda
Duże wrażenie na mnie robi fakt, że jest to wersja Coupe i same felgi :O Do tego dochodzi pojemność silnika , która mi odpowiada najbardziej i kolor całego auta.
BMW ma wszystkie szyby jak piszę orginały ale nie ma wzmianki czy jest bezwypadkowy, krótki opis właściwie tylko wymieniono wyposażenie... rocznik i przebieg wiadomo atrakcyjny i to wszystko jest bardzo podejrzane i mam tego świadomość dla tego proszę o opinię ponieważ nie lubię wchodzić w gów... brudzić butów
Z góry wielkie dzięki.