Brutalnie brzmiące V8 do 150k

15 Lis 2022, 00:23

Jakie znacie sportowe auta z brutalnie brzmiącym V8, 400KM+, rocznik 2000+ do ok 150 tys zł?
Wiem, że w tej cenie jest Lex IS-F, który ma fajny brutalny, wg mnie trochę amerykański dźwięk. Co jeszcze mamy?

Nie, nie planuję (teraz) kupować, pytam z czystej ciekawości.
pazday
Początkujący

15 Lis 2022, 09:03

Corvette c6 dźwięk nie do podrobienia.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

15 Lis 2022, 09:30

Ale chodzi o brutalny gulgot czy o brutalny dźwięk bez gulgotu :mrgreen: :?:
Gulgot to tylko USA a brutalny po zrobieniu wydechu to USA + reszta świata.
Jest jeszcze taki wynalazek jak ls7 połączenie gulgotu soft z brutalnością niespotykaną w autach eu.

Co do isf do niedawna super niedoceniane auto teraz aż za bardzo doceniane :evil:
Wersja FL ma szperę OEM. Super skrzynia. Ustawy auta pod sport nawet laik fajnie będzie zamiatać tyłem.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

15 Lis 2022, 10:26

szybki napisał(a):Gulgot to tylko USA a brutalny po zrobieniu wydechu to USA + reszta świata
Dokładnie, a patrzące na te pierwsze to można tu spojrzeć na silnik HEMI on ma V8, a pojemności były od 5.7 do 6.4 jak dobrze pamiętam.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Summer Cars Party 2010 / relacja
    Po raz czwarty na płycie lotniska Muchowiec w Katowicach mieliśmy możliwość obejrzeć „Najszybszą imprezę tegorocznego lata”. Na przestrzeni ostatnich sześciu lat w Polsce nastąpił ogromny przełom w dziedzinie ...