Najbardziej ten temat mi tutaj pasował więc zamieszczam pytanie. Czy może ktoś wie gdzie najlepiej opłaca się tankować gaz w Gdańsku. Chodzi mi tanio i dobry gaz. Podobno koło auchan jest tanio a co z jakością.
Z góry dziękuję
Ja jeżdżę na LPG 10 lat i dotychczas nie miałem problemów z gazem. Myślę że ludzie są trochę przewrażliwieni jakością gazu. Wczoraj tankowałem przed toruniem za 1,75zł i jedzie się dalej . Stacja w polu a na renomowanych ceny 1,97 więc różnica spora. Czy warto przepłacać?
Jakie paliwo wybrać, by auto odpaliło w każdych warunkach? Po polskich drogach jeździ ponad 19 milionów samochodów, co oznacza, że statystycznie co drugi Polak posiada auto. Mimo to, wiedza na temat tego, jakie paliwo jest najlepsze dla naszego auta w okresie zimowym, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.