Chevrolet Cruze - warto?

10 Gru 2009, 11:30

Witam,

Czy warto kupić nowego Cruze za ok 50 tysięcy, z silnikiem 1.6?
Chyba to zrobię, ew. zrezygnuję z decyzji jeśli tutaj posypią się gromy na ten samochód :)
Co o nim myślicie?
usul

10 Gru 2009, 20:26

Spójrz na kie ceed. Cruze to wielka niewiadoma, ja mimo że 10 lat jeździłem lanosem nie mam przekonania do chevroletów szczególnie po tym jak zobaczyłem aveo i lacetti ale cruze ma być podobno skokiem jakościowym firmy chociaż kto wie jak będzie.
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski

10 Gru 2009, 21:17

Cruze to w praktyce Astra IV :wink: Brac :!: Design lepszy niz w przypadku ceed'a(moje zdanie), przestronnosc i komfort tez jak najbardziej OK. W tej cenie trudno o cos lepszego
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

11 Gru 2009, 11:19

siedziałem w cruzie i muszę powiedzieć że gdyby ktoś zasłonił znaczek to bym pomyślał że siedzę w dobrej klasie auta zachodniego. Materiały i stylistyka wewnątrz to rzeczywiście spory kok na przód. Ja tam lubie te koreańskie chevrolety, w porównaniu do zachodnich konkurentów zawsze prezetowaly lepszy komfort, a słyszałem też bardzo dobre opinie pod względem trwałości i to odnośnie wszystkich modeli. Trzeba powiedzieć jasno - Koreańczycy nauczyli się robić auta i o ile tansze modele są po prostu tanie ciche i niezawodne, to w przypadku cruza doszła jeszcze bardzo dobra jakość wykonania. Polecam udać się do salonu i przetestować.
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

11 Gru 2009, 14:55

To na wskroś nowoczesne auto,pisaliśmy już o nim.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)