Co jest nie tak z tym samochodem ?

25 Lis 2024, 12:55

Co jest nie tak z tym samochodem, że zero zainteresowania ? Opis jest uczciwy- samochód naprawdę w świetnym stanie. Handlarze w pobliżu wystawiają takie drożej i im schodzą.

[link wygasł]
Paulo99
Nowicjusz

25 Lis 2024, 19:36

To Twoje auto?
Ja mam na sprzedaż stare Volvo V50 poniżej ceny rynkowej, auto uczciwe z lakierem originalnym a próbuje sprzedać już ponad rok, przez rok 2 os obejrzało auto w czym jedna kobieta i jej nie podpasowało a drugi to walikoń który chciał 20 letnią nówkę :ok:

Powiedziałem już sobie że to ostatni raz jak coś sprzedaje w Polsce.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

27 Lis 2024, 12:04

czasem można mieć po prostu pecha ze sprzedażą, też mi się zdarzyło sprzedać auto za dużo mniej niż inni i to co było warte obiektywnie, ale że gotówka była mi potrzebna na już.. nie poddawaj się może to nie ten czas?
Ludwiq
Nowicjusz

03 Gru 2024, 14:50

Paulo 99 ,być moze nie wypucowałeś środka na perfekt,plaki,ma się błyszczeć,mnie osobiście to nigdy nie interesowało,inne priorytety,handlarze pucują z pasją bo wiedzą o co chodzi,kuzyn handluje autami,egzemlarze idą pod tsunami,pucuje środki godzinami,autaschodzą,co z tego,że mają 600-700 tyś km przed granicą z Polską,jeśli chwytają za oczy,zamydlają zdrowe myślenie,wyglądają jak nowe,handluje tylko AUDI,nie nowszych generacji,starsze,bo te nowe tyle by nie napukały.Jeśli masz auto w porządnym stanie,to mozesz pucować wnętrze z czystym sumieniem,on sprzedaje padła, wyjeżdżone prawie na amen.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)