Co otym myślicie? Imponuje to komuś?

28 Lut 2008, 21:20

czytałem artykuł o tym dzieciuchu...
pytacie kto mu dał prawko?
otóz nikt on go poprostu nie ma,a samochód należy do taty(podobne numery z jakimś BMW i Porsche robił).Ojciec ma kupe kasy wiec nawet jak ma sprawe w sądzie to się wybroni podobno po tym filmiku policja miała się za to zabrać ale pewnie znowu mu sie upiekło.
michalmanu
Zaawansowany

Miejscowość: Silesia

28 Lut 2008, 23:13

nie wiem jak to sie całkowicie skończyło ale wiem (na googlevidoe pisało)
że kierowca tego samochodu przebywa w areszcie i oczekuje na rozprawe
ale nie wiem w jakim to roku było nagrane
siwy
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jarosław

28 Lut 2008, 23:13

Najgorsze jest to, że mogę się założyć, że to na 100% nie był pojedyńczy wypad....
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

04 Kwi 2008, 20:08

swego czasu bylo o tym glosno w TV. przyjzyjcie, dwuch pieszych musialo uciekac zprzed maski. debilizm. w lewo z prawego pasa i na czerwonym. najlepsze miejsce dla tego kolegi to Rawicz
mario2433621
Nowicjusz

04 Kwi 2008, 20:20

takich ludzi można nazwać tylko pojebami...bo to nawet nie są piraci drogowi..to są pojeby... myślą że dorwali subaru to rządzą na drodze.... takim to tylko drzewo by się przydało na drodze...może ono by ich nauczyło rozsądku...o ile by przeżyli ( o takich to można dowiedzieć sie z nekrologu )
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą ;-)
conest997
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 4
Miejscowość: Olsztyn
Auto: BMW E36 coupe 2.0 170 km

04 Kwi 2008, 20:21

na tym filmiku tylko pokazali jak są popier******
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą ;-)
conest997
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 4
Miejscowość: Olsztyn
Auto: BMW E36 coupe 2.0 170 km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota 2000GT 1967 rok
    Sportowa Toyota 2000GT to łakomy kąsek dla kolekcjonerów. Obecnie jest to najcenniejsza i najbardziej pożądana Toyota w historii marki. Pierwszy raz pojawiła się na targach w 1965 roku, gdzie spotkała się z dużym entuzjazmem. ...

04 Kwi 2008, 23:40

Są takie samochody i wcale się nie dziwię, że ludzie chcą wykorzystywać ich potencjał. Jak najbardziej można jechać czymś takim na tor i tam pokazać, wśród innych kierowców co się potrafi. Wyprzedzanie innych kierowców i urządzanie sobie z nimi wyścigów ma sens wtedy, kiedy ci kierowcy wiedzą, że mają się ścigać.... tylko, że wtedy nie byłoby już tak prosto, nawet jadąc w Subaru.

Tacy ludzie zawsze będą i nie zmienią tego nawet tory wyścigowe, bo taka jazda jest zabroniona i jest to olbrzymia adrenalina. Tak jak z wyścigami ulicznymi. Ich siła tkwiła w nielegalności, a tu ostatnio robią im zloty legalnie. Nie ten klimat, nie ta zabawa.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika