Co wybrac ? pomozcie bo sam juz sie pogubilem

06 Kwi 2011, 04:23

Witam serdecznie , nie dlugo zabieram sie do kupna autka , bede placic w euro , mam do dyspozycji okolo 15tys , mam dylemat bo podoba mi sie kilka samochodow i sam juz nie wiem tak naprawde na ktory sie zdecydowac , prosze napiszcie jaki byscie wy wybrali dla siebie i krotki argument , bede wdzieczny , z gory dzieki :)

- Audi TT
- Golf V GTI
- Mazda RX8
- BMW Z4
- Porshe Boxster

Takie modele mniej wiecej :

Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie Zdjęcie
Zdjęcie
PatrickKluivert
Nowicjusz

Miejscowość: Dortmund

06 Kwi 2011, 10:02

Mimo, że nie przepadam za VW to ja bym wziął golfa GTI. Niepozorny a jest czym pod światłami zaskoczyć kozaka w beemce :mrgreen:
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski

06 Kwi 2011, 10:05

Jesli jako drugi samochod w domu to zdecydowanie wybral bym porsche jesli jako jedyne auto wybral bym golfa ze wzgledu na jego praktycznosc na tle pozostalych
janas06
Nowicjusz

Miejscowość: WLKP

06 Kwi 2011, 10:48

Ja bym wybrał RX-8 z powodu mojej nieskrywanej miłości do Mazdy ;) Niemniej jednak w tym zestawieniu poleciłbym Golfa V GTI - jest szybki, świetnie się prowadzi, jest praktyczny i naprawdę dobrze wygląda.
pawelMX6
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Gdynia
Auto: Nie mam

06 Kwi 2011, 10:50

chcialbym miec tylko takie problemy, he he
ja bym bral cos z charkterem moze aston jakis :evil:
kamilderen
Nowicjusz

Miejscowość: mazowsze

06 Kwi 2011, 11:53

Z podanych przez Ciebie samochodów, nie miałem okazji jeździć tylko Porsche. Niedawno sprawiłem sobie Mazde RX-8 i powiem tak- jeśli ma to być Twoje jedyne auto to zapomnij o nim. Spalanie w mieście pokazuje mi na komputerze jakieś 15l/100 km :wink: Do tego jeśli nie jesteś obeznany w silniku Wankla, będziesz częstym gościem mechaników( a z tego co wiem, Kojot jest zawalony robotą :mrgreen: )

Jeśli jednak dalej będziesz myśleć o RX-8, służę pomocą i przydatnymi informacjami :wink:
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Opel Astra III
Silnik: 1.7 CDTi 100 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Toyota 2000GT Convertible
    Trudno znaleźć bardziej stylowego i pożądanego klasyka z Japonii niż Toyota 2000GT. Opływowe nadwozie z długą maską, szprychowe felgi i otwierane światła nadają jej wyjątkowego charakteru. A status pierwszego supersamochodu ...

06 Kwi 2011, 11:59

Ja bym bral porsche jak widze a bryke na drodze to wymiekkam :)
s1ash
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ze wsząd