Witam, Kilka dni temu kupiłem Corodbę, od polaka który sporwadził ją z Holandii Poprzedni właściciel zamontował czujnik parkowania, lecz wyjął sterownik do tego czujnika. Sensory i wyświetlacz jest.
Oto fotki:
Mógłby mi ktoś powiedzieć jaki to jest model czujnika, i podać mi jakiś link do kupienia najlepiej tylko sterownika a jeśli się nie da do całego zestawu..
Jak bezpiecznie holować samochód osobowy? Niezależnie od tego ile jeździmy samochodem dużo czy też mało nie możemy założyć, że nie przytrafi nam się awaria, która unieruchomi nasz pojazd. Dlatego warto wiedzieć co zrobić, gdy do takiej sytuacji dojdzie? Po ...
Jedno piwo na grillu i za kierownicę? Nigdy tego nie rób! Ciepłe miesiące roku to czas urlopów oraz spotkań przy grillu, co sprzyja spożywaniu alkoholu. Badania pokazują, że u wielu osób już po wypiciu jednego piwa czy lampki wina zostaje przekroczony ustawowy limit ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.