Czy przepływomierz Maxgear warto kupić do Audi?

09 Mar 2021, 13:36

Cześć wszystkim , mam do wymiany przepływomierz w A4B6 1,6. 2004rok.Sprawdzając ceny na znanym portalu na A w rozsądnej cenie znalazłem markę maxgear. Opinie mają ok,ale wolę się jeszcze wspomóc bardziej doświadczonego grona.Można kupować ?
rykpytko
Nowicjusz

09 Mar 2021, 14:52

Możesz spróbować bo zawsze gwarancja jest ale z tego co wiem lepsze są firmy Pierburg. Co prawda trochę droższe ale opinie sporo lepsze szczególnie mając na uwadze Audi.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

09 Mar 2021, 15:41

No właśnie waham się ,bo nie chce dwa razy wydawać pieniędzy.Nie znam tak tej marki(wręcz w ogolę ) a bazując na samych opiniach na allegro boję się ,że mogę się przejechać.
rykpytko
Nowicjusz

09 Mar 2021, 16:45

Nie mam dla Ciebie dobrej wiadomości.Jeżeli go nabędziesz,pocieszysz się nim góra 2-3 miesiące.Korzystniejszą opcją jest po prostu poszukać sprawnej o dobrych parametrach "używki" w oryginale.
fiatcoupepolska. pl
fiatcoupe
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Brydzia
Auto: Fiat Coupe 2.0 20VT
Silnik: 2.0.20VT-220 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Rok produkcji: 1997

09 Mar 2021, 17:03

W takim razie bardzo dobrze,że spytałem Was o opinie.Kupiłbym a później żałował.
rykpytko
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Droga od koncepcji do samochodu
    Gdy samochód zjeżdża z linii produkcyjnej, jest w nim już zawarty efekt wysiłku wielu osób. Stworzenie nowego modelu to długi i kompleksowy proces, na który składają się lata doświadczenia zebrane przy ...