Czy tą skrzynię da się podpiąć do tego wzmacniacza?

31 Sty 2009, 23:17

jak w temacie chciałem sie dowiedziec czy da sie podpiac ta skrzynie o to link [link do oferty na Allegro wygasł] do takiego wzmacniacza [link do oferty na Allegro wygasł] jak tak to w jaki sposób co trzeba zmostkowac zeby dobrze grało. jeszcze mam w planach taka skrzynie [link do oferty na Allegro wygasł] prosze o pomoc a jak by sie zadnej z nich nie dało podpiac to podpowiedzcie co mozna do niego załozyc zeby dobrze grało POZDRAWIAM
wampir1717
Aktywny

Miejscowość: NY

01 Lut 2009, 18:20

Tak da sie skrzynia ma dwa osobne wejscia do podłączenia mozesz zdecydowac czy chcesz zeby grał jeden głosnik ale wtedy mija sie z celem kupno tego sprzetu.
Na wzmacniaczu masz opisane mostki (BRIDGED) mostkujesz 4 kanały na 2 i podpinasz poprostu do skrzyni
Jeżeli cena nie gra roli to na twoim miejscu brał bym JBL-a wtedy robisz tylko jeden mostek na skrzynie i jeszcze dwa kanały zostaja Ci na głosniki do drzwi naprzykład.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

03 Lut 2009, 13:49

no cena bardzo nie gr roli tylko nie wiem jak ja mam to zmostkowac
wampir1717
Aktywny

Miejscowość: NY

03 Lut 2009, 19:09

Jeśli juz kupisz wzmacniacz to powinna byc instrukcja.
Mostek polega na połączeniu 2 kanałów w 1 jest to opisane BRIDGED.
Poprostu łączysz minus z 1 kanału z plusem 2 kanału tak ja sa narysowane kreski na wzmacniaczu.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

V-ósemki w planach Lexusa. Jest nowy patent
    Lexus słynie z cenionych silników V8. Japończycy podkreślają też, że – mimo mody na zelektryfikowane napędy i systemy automatyzujące jazdę – zamierzają nadal produkować samochody dla wymagających entuzjastów ...
    Jak działa napęd AWD-i w hybrydach Toyoty?
    Elektryczny napędem na cztery koła AWD-i całkowicie różni się od tradycyjnych napędów 4x4 pod względem konstrukcji i zasady działania. Wyjaśniamy, jak AWD-i jest zbudowany, jakie daje korzyści i dlaczego pojawia ...