Witam mam zamiar zakupić Reno Master do 3,5 ton skrzyniowy, doszły mnie słuchy że w niektórych modelach są montowane wadliwe skrzynie biegów i szfankuje elektronika.
Czy ktoś podpowie w jakich.
Mój wujek ma firmę stolarską, ma kilka Masterów. Mówił mi, że sa nie zawodne, nie pamiętam jaki rok, ale to taki jak na tym zdjęciu. Ma także Sprintery, ale się psują, a naprawa jest droga.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
"Yellow boxy" na drogach - co to takiego? W Szczecinie pojawiły się tzw. "Yellow boxy" mają one na celu poprawę przepustowości ruchu w godzinach szczytu. U nas projekt pilotażowy ma pokazać czy takie rozwiązanie sprawdza się. Jeżeli okaże się że tak, a ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.