Czy warto kupić Reno Master

03 Sty 2010, 17:07

Witam mam zamiar zakupić Reno Master do 3,5 ton skrzyniowy, doszły mnie słuchy że w niektórych modelach są montowane wadliwe skrzynie biegów i szfankuje elektronika.
Czy ktoś podpowie w jakich.
KRZYSZTOF 1970
Nowicjusz

Miejscowość: BYSTRZYCA

05 Sty 2010, 19:57

Mój ojciec miał kiedyś mastera. Ale to było gdzieś z 18 lat temu. Faktycznie skrzynia się psuła i biegi ciężko wcgodziły. Nie wiem jak jest teraz.
jasiuniemowa
Nowicjusz

Miejscowość: Żnin

30 Sty 2010, 22:56

Mój wujek ma firmę stolarską, ma kilka Masterów. Mówił mi, że sa nie zawodne, nie pamiętam jaki rok, ale to taki jak na tym zdjęciu. Ma także Sprintery, ale się psują, a naprawa jest droga.

[link wygasł]
Burning
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: Nie mam

31 Sty 2010, 23:47

[link do autocentrum.pl wygasł]

Prosze tu sa opinie na temat Renault Master :) samochodzik na obrazku wyzej jest to II Generacja Mastera z roku 98-2003r

Pozdrawiam

Ps. Tez chcialem Mastera ale zrezygnowalem.
Kapitan_Bomba
Nowicjusz

Miejscowość: Tarczyn
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    "Yellow boxy" na drogach - co to takiego?
    W Szczecinie pojawiły się tzw. "Yellow boxy" mają one na celu poprawę przepustowości ruchu w godzinach szczytu. U nas projekt pilotażowy ma pokazać czy takie rozwiązanie sprawdza się. Jeżeli okaże się że tak, a ...