Czy warto kupić używaną Pandę?

02 Gru 2011, 14:28

Produkowana w Polsce Panda okazała się dużym sukcesem - sprzedano już ponad milion sztuk. Ten Fiat doskonale spełnia oczekiwania osób, które szukają auta taniego w utrzymaniu i zapewniającego przynajmniej minimum praktyczności. Jeśli porównamy małego Fiata do klasowych rywali, okaże się, że to jedna z ciekawszych propozycji na rynku - jego największym atutem jest 5-drzwiowe nadwozie.

Link: Wady i Zalety włoskiej Pandy (video)
AutoSwiat
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
Auto: Nie mam

02 Gru 2011, 15:28

oraz swietne ekonomiczne silniki doprze pracujące z instalacją lpg przez co panda np w wersji van z krata to świetna opcja dla firm jezdzących rocznie nawet 50 tyś km po mieście w tym wypadku ekonomia świetnie wiąże się z ekologią . tak więc lepiej jezdzić normalnie z LPG niż uprawiac eco driving pozornie lepszy dla portfela w konsekwencji gorszy ( niszczenie sprzęgła , panewek i czopów wału korbowego . panda prowadzi się naprawde przyjemnie , nie zapominajmy ze dała sobie rade z nadwoziem fiata 500 a jest to ten sam pojazd
x50sr
Początkujący

Miejscowość: małopolska

09 Gru 2011, 23:15

Jeśli 500 ta i Panda to ten sam pojazd, to sugeruje ci odwiedzenie lini montażowej fiata ew doczytanie tu i tam. Owszem mają z sobą wspólne części chociażby płytę podłogową ale stwierdzenie że to ten sam pojazd jest tu skrajnie na wyrost. Miałem Pande więć wiem co piszę natomiast jestem przed obiorem nowej 500 tki.
YAHHA
Nowicjusz

Auto: HONDA ACCORD
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q3 z silnikami 35 TFSI i 35 TDI
    Na polskim rynku dostępne są już nowe wersje kompaktowego SUV’ Audi Q3. Na początek oferowane jest w trzech wersjach silnikowych: 35 TFSI z manualną skrzynią biegów, 35 TFSI ze skrzynią automatyczną S tronic ...