Budżet miał być do 20 tysięcy, a wrzucasz auta o połowę tańsze, coś się zmieniło czy nie masz kasy na "pakiet startowy"? Może coś takiego: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wrzucam tańsze, żeby mieć na pakiet startowy. Chciałbym się zamknąć maksymalnie w kwocie 20 tys, bo doszły mi nieplanowane wydatki. Ten mietek akurat mi się nie podoba
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Wyprzedzanie na czas Wyprzedzanie, szczególnie, gdy jest związane ze zmianą pasa ruchu na pas o przeciwnym kierunku, jest niebezpiecznym manewrem. Jeśli dodamy do tego pośpiech i zimowe warunki pogodowe, to otrzymamy okoliczności, które ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.