kupiłem dodge caravan z 2001 roku .Silnik 3.3lpg. Zdaniem sprzedającego po odłączeniu akumulatora licznik przekrecił sie w koło i stoi z prawej strony ogranicznika.Przebyte kilometry pokazuje ok. Czy Końieczna jest wymiana licznika czy jest to do naprawienia. Moze gosci poprostu leje wode z tym aku..?
Krzysztof Hołowczyc: Na Baja Poland czuję się jak w moim drugim domu Wiem, że w tym roku czeka mnie bardzo trudna walka, która toczyć się będzie do ostatniego metra. Wysoka Grzęda Baja Poland 2020 będzie niesamowitym rajdem! – zapowiada Krzysztof Hołowczyc, sześciokrotny zwycięzca ...
Lexus IS 430 Wyjątkowym samochodem Lexusa był również IS 430, opracowany na targi SEMA w 2003 roku. Choć auto na pierwszy rzut oka przypominało po prostu nieco stuningowanego sedana IS, zmiany były znacznie istotniejsze. Pod maską ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.