Duża gablota do 7 000, spalanie do 14L w miescie (GAZ)

03 Mar 2007, 00:57

Jaki samochodzik kupic do 7 000, duży z dobrym wyposażeniem (klima, el. szyby, el.lusterka)

Myślałem o BMW serii 5 albo 7, tylko że te wszystkie BMW to takie dresiarskie chyba są :/
Napiszcie jakie macie propozycję
invitto
Nowicjusz

03 Mar 2007, 14:41

A moze lepiej jakas Omega? np. cos w tym stylu: [link do oferty na Allegro wygasł]
bendi
Początkujący

03 Mar 2007, 15:55

Ta mi sie nie podoba, jak cos to Omega B, ale ona jest droższa :/

A wie ktoś może ile tak dokładnie Pali ta "5" i "7" z jakimiś małymi silnikami ??
invitto
Nowicjusz

03 Mar 2007, 21:08

Leganza
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

03 Mar 2007, 21:45

Tylko nie DAEWOO ani żaden FIAT :/
Ja mam 19lat, chciałbym coś bardziej z "klasą"
invitto
Nowicjusz

04 Mar 2007, 12:11

A moze suzuki baleno :D
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Suzuki Forever :D
Snagi
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kalisz
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Jakie powinny być nawyki dobrego kierowcy?
    Mianem dobrego kierowcy określamy osobę która stara się popełniać jak najmniej błędów podczas prowadzenia i użytkowania auta. Taki kierowca powinien również dbać o swoje auto i regularnie poddawać je ...

04 Mar 2007, 19:58

A wie ktoś może ile tak dokładnie pali ta "5" i "7" bo jednak najbardziej mi sie podobaja te samochody w tej cenie :) ??

Napiszcie jaki silnik i ile spala ;)
invitto
Nowicjusz

08 Mar 2007, 09:46

Zalezy ktory silnik bo te najwieksze to nawet 22litry benzyny ,może zeżłobic .Szczerze ojciec ostatnio naprawiał Leganze , przejchałem sie i jest to naprawde fajne autko choc ja równiez nienawidze Daewoo. Wiesz za tą kasę to nie kupisz nic z BMW powyżej 1990 a juz o 7 zapomnij najmlodszy z 1988.Autka z tego roku sa juz dośc mocno zajeżdżone i wyrozbijane . Dla mnie to troszke obciachowe , sam wole ta nowsza wersje bodajze od 1994-2001.Sam zastanawialem się nad ta gablotą ale spalanie mnie odstraszyło.nie wiem czy jestes samobojca ale wybieraj w BMW jak najmniejsze silniki bo jakos nie widze 19 latka w ,,siodemce" z ilnikiem 6,0.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

13 Mar 2007, 22:34

Jak masz 19 lat to kupuj z głową i jeźdź z głową żeby później mama z tatą po Tobie nie płakali.
Garet
Początkujący

Miejscowość: Z prowincji ;)