Witam wszystkim przymierzam się do kupna dużego sedan to moje kryteria: - silnik do 2.0 - paliwo Benzyna lub Diesel - spalanie do 9-10l na 100km - duży w środku aby można było podróżować wygodnie w 4 osoby - mało awaryjny - niezbyt drogi w eksploatacji Zastanawiałem się nad : Mercedesem w124 oraz BMW e34 z powodu ich opini o bezawaryjności i obszernym wnętrzu. Proszę o wasze propozycje auta.
No to jak wolisz starsze autka to ja bym ci jeszcze do tego dożucił a6 c4,a z tych dwóch to bym chyba wybrał merca,naprawdę wygodne auto i do tego wcale nie drogie w eksploatacji,tylko jeżeli chciałbys kiedys zakładac LPG to niestety merc odpada
No to z tych to wybrał bym audi w benzynie,z takimi silnikami auto naprawdę dobre,do tego ocynkowane,i ładne Potem bmw albo mondeo (chociaż korozja w aucie za 20tys może byc irytująca).
Ford Mondeo III to dobry wybór,przestronne i wygodne wnętrze,a do tego spalanie w normie-zależy o jakim silniku oczywiście mówimy. Audi w benzynie? też fajne,ale a6 bedzie jak karawan a nie sedan.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Mitsubishi Fuso, czyli drzewo wschodzącego słońca Na zaproszenie Mercedes-Benz Polska gościliśmy w Japonii. Głównym celem wyjazdu tam, oprócz odwiedzenia wystawy samochodów Tokyo Motor Show, była prezentacja firmy Mitsubishi Fuso Bus and Truck Corporation ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.