Witam jestem właścicielem Mazdy Mx 3 i od jakiegos czasu pod czas jazdy dochodziły do mnie dzwięki jakis stuków puków i wreszcie zdenerwowałem się i pojechałem do diagnostyki pojazdów na "szarpaki" żeby zobaczyć czy to amortyzator i Pan mnie poinformował ze amortyzator jest sprawny w 70 % więc postanowiłem zobaczyć co to jest i rozebrałem plastiki w bagażniku i spotkała mnie wielka niespodzianka a tu kilka zdjęc
tu z prawej strony wygląd jak tak sprawna czesc amora wyglada
ART DRIVE! Kolekcja BMW Art Car 1975-2010 Instytut Sztuki Współczesnej (ICA) we współpracy z BMW, Burmistrzem Miasta Londyn oraz organizatorami London 2012 Festival na dwa tygodnie przejmuje kontrolę nad parkingiem w Shoreditch, aby w dniach od 21 lipca ...
Dlaczego nie widzimy tego, czego nie spodziewamy się zobaczyć? Sytuacja, gdy ruch na drodze jest mniejszy i po ulicach rzadziej poruszają się piesi czy rowerzyści, może być niebezpieczna ze względu na zjawisko ślepoty pozauwagowej. Polega ono na tym, że nie widzimy obiektu znajdującego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.