Eko. auto do 32/35 tys.

17 Sty 2014, 16:28

co sadzicie o tej bardzo ladnie sie prezentuje w m-pakiecie, brakuje mi tutaj tylko jeszcze nawigacji, moze przejade ja sobie zobaczyc tym bardziej ze mam 30min jazdy - [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
qinky
Nowicjusz

Auto: mazda mpv
Paliwo: Diesel
Typ: MPV
Skrzynia biegów: Manualna

17 Sty 2014, 16:42

Srednia cena na mobile.de dla tego rocznika i silnika to 9-10 tys Euro.

Prawdziwy dobroczynca z tego handlarza ze poniosl dodatkowo koszty sprowadzenia i sprzedaje za 7 tysiecy.
Yankee
Aktywny

Prawo jazdy: 01 12 2005
Przebieg/rok: 19tys. km
Auto: Skoda Octavia
Silnik: 1.8 TSI 180KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Liftback
Rok produkcji: 2017

19 Sty 2014, 18:48

tak czytam i czytam i zaczalem ogladac rowniez autka w benzynie, tymbardziej ze nie wiem dlaczego tak napalilem sie na diesla jak generalnie moja jazda to dom-praca-kobieta wszystko odeglosci gdzies 15-20km. Czasami jakis wypad w gory i nic poza tym. I nie ukrywam, ze zaczalem ogladac a3 w benzynie tylko teraz jaki silnik najlepszy, generalnie ogladalem sie za 1.8 TFSI, spalanie tez nie najgorsze.. 9l przy ostrej jezdzie.. co sadzicie?
qinky
Nowicjusz

19 Sty 2014, 19:24

To bez sensu diesel. Jak już to pb + lpg. 9 l przy ostrej jeździe? Na trasie.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

19 Sty 2014, 19:30

a Twoim zdaniem jaki najlepszy silnik generalnie lepiej patrzec na silnik z bezposrednim wtryskiem TFSI? 1.6 - 115km tez calkiem fajny, ktos mial do czynienia z nim? :) Zeby i spalanie bylo w miare dobre
qinky
Nowicjusz

19 Sty 2014, 19:34

A co powiesz na saaba 9-3 1.9 tid. W tym budżecie znajdziesz auto poliftowe.
jarasgd
Początkujący

Prawo jazdy: 19 09 1978
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: saab 9-3
Silnik: 1.9 tid
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Uważaj na Pieszych na wielopasmowych jezdniach
    Do najbardziej niebezpiecznych miejsc dla pieszych należą przejścia przez wielopasmowe jezdnie bez sygnalizacji świetlnej. Do potrąceń najczęściej dochodzi, gdy pieszy wchodzi na oznaczone przejście, widząc zatrzymujący się ...
    Pierwszy śnieg - kilka dobrych rad dla kierowców
    Jak pierwsze opady śniegu wpływają na sytuację na drodze? Większość kierowców jeździ wolniej. Dzięki temu na drogach jest mniej ofiar śmiertelnych, natomiast odnotowuje się więcej stłuczek. Przypominamy, jak jeździć ...