pierwsza opcja to jakaś abstrakcja jeżeli chodzi o cenę i wtryskiwacze w01 które są po prostu słabe i awaryjne, reduktor zamienił bym na nordica co do sterownika jeżeli monter wie co robi może być
Askitz napisał(a):Dziękuję. Film widziałem i w dalszym ciągu wiem że nie wiem
Najważniejsza informacja silnik z pośrednim wtryskiem PB, masz tam założony polski sterownik LPG (producent daje na niego 6lat gwarancji) co prawda ja bym założył inne wtryskiwacze hercules gism reduktor może być ale przy tej mocy to praktycznie każdy się sprawdzi
Toyota S-FR Racing Concept Rok po premierze S-FR Toyota pokazała na Tokyo Auto Salon 2016 jego wyczynową wersję – S-FR Racing Concept. Model powstał w japońskim studiu Toyota Gazoo Racing, które opracowało do niego bogaty pakiet aerodynamiczny, ...
Jak uczyć dzieci bezpieczeństwa na drogach? Aby skutecznie uczyć dzieci w wieku od 4 do 12 lat odpowiedniego zachowania w zakresie bezpieczeństwa ruchu, trzeba wiedzieć o ograniczeniach związanych z wiekiem oraz o tym, że nikt nie zrobi tego tak skutecznie jak rodzice ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.