FIAT PALIO Weekend z Bardzo dobrą przeszłością

07 Lut 2008, 01:57

FIAT PALIO Weekend z Bardzo dobrą przeszłością 1,2 75km 1999r
Kupuje to auto od pierwszego właścciela stan B, Dobry . Co tym myslicie na co powinienem zwrócić uwage ,jakie są wasze doświadczenia z tym autem
To bedzie moje pierwsze auto >dziękuje za porady i oceny :?: :!: :shock:
sergiusz
Nowicjusz

Miejscowość: ŁÓDŹ

07 Lut 2008, 14:12

sergiusz napisał(a):FIAT PALIO Weekend z Bardzo dobrą przeszłością 1,2 75km 1999r
Kupuje to auto od pierwszego właścciela stan B, Dobry . Co tym myslicie na co powinienem zwrócić uwage ,jakie są wasze doświadczenia z tym autem
To bedzie moje pierwsze auto >dziękuje za porady i oceny :?: :!: :shock:

Zajrzyj na autokacik.pl
Nastęnie się zarejestruj (bez tego nie ma możliwosci przeglądania forum)
Tam znajdziesz mnóstwo różnych forum min to poświęcone Sienie/Palio
Chłopaki są chętni do pomocy i napewno Ci co nieco podpowiedzą a w dodatku będziesz mieć niezmierzoną skarbnicę archiwalnych wiadomości.

Pzdr
Mirek
mireks
Nowicjusz

07 Lut 2008, 19:25

dZIęKI ZALOGOWAłEM SIE I CZEKAM NA REJESTRACJE MAM NADZIEJE żE TAM FIAT JEST TRAKTOWANY LEPIEJ NIż NA FORACH GDZIE KRóLUJą NIEMIECKIE AUTA I FIAT ZREGULY OKRESLANY JEST JAKO ZłOM
:!: :?
sergiusz
Nowicjusz

Miejscowość: ŁÓDŹ

07 Lut 2008, 22:44

sergiusz napisał(a):dZIęKI ZALOGOWAłEM SIE I CZEKAM NA REJESTRACJE MAM NADZIEJE żE TAM FIAT JEST TRAKTOWANY LEPIEJ NIż NA FORACH GDZIE KRóLUJą NIEMIECKIE AUTA I FIAT ZREGULY OKRESLANY JEST JAKO ZłOM
:!: :?

He he :)
O ile niemieckie auta są w miarę dobrze utrzymane i nie porozbijane to w zasadzie nie ma co narzekać. Ale większość jest po mniejszych lub większych dzwonkach i ma już przebiegi po 200 tyś i więcej z średnią wieku 9 lat. Poza tym większość potencjalnych posiadaczy ślini się na sam widok znaczka TDI. A później widzisz taką Borę (jak ja dzisiaj), która wygląda jak igła, a silnik klekoce i chrupie jak ursus tuż przed kapitalnym remontem. Ale niezawodność niemców króluje - nieważne, że tylko czasem trzeba wymienić coś droższego.

Widać to na grupach - ktoś kupuje samochód, pojeździ 3 tygodnie a później zaczynają się serie pytania dlaczego nie ciągnie, dlaczego widać niebieski dymek itd...

Pzdr
Mirek
mireks
Nowicjusz

08 Lut 2008, 14:42

Kolego moja dobra rada nie kupuj tego dziadostwa!!!!! jeżeli nie masz kasy na Vw to kup astre II a napewno bedziesz zadowolony (zawieszenie bardzo dobre jak na polskie drogi, silniki poza mało żywotnymi DTI sa też ok.) fiat to na samym starcie nieszczęście: a to zawieszenie, a to alternator, a to wentylator od chłodnicy i tak w koło. Powodzenia.
piotrekkp12
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wiosenne pylenie to zmora nie tylko dla alergików
    Pyłki są zmorą nie tylko alergików, ale także kierowców bez względu na to, czy są na nie uczuleni czy nie. Dlaczego? Pyłki osadzające się na szybach samochodu potrafią ograniczać pole widzenia, a jazda w takich ...