Witam, dostałem od taty Uniaka 2002 rocznik, silnik 1.0 48 KM bodajże. I pytanko następujące, czy można zwiększyć jakoś moc tego silnika? (nie znam się na tym, jakimiś chipami czy coś) i jeśli można to jak to wyglądałoby cenowo
Podobno można włożyć wałek rozrządu od Punto 75 i włożyć stożkowy filtr powietrza i jest odczuwalny efekt. Oczywiście można pójść dalej ale to już kosztuje sporo i nie wiem czy się opłaca aczkolwiek widziałem Seicento z Twin Turbo xD
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Szklana pogoda? – Najwyższa pora iść do wulkanizatora! Każdego roku pogoda potrafi zaskoczyć kierowców. Choć początek listopada nie zwiastuje pierwszych opadów śniegu, to wielu Polaków już myśli o nieuniknionej sezonowej zmianie opon. Według badania autobaza.pl ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.