Ford fiesta mk3 1.1

14 Lis 2012, 21:29

Witam, co sądzicie o tym samochodzie jako pierwszym pojeździe?
Znalazłem taki: http://www.ogloszenia.jaslo4u.pl/oglosz ... ?id=110271
w mojej okolicy i jestem zainteresowany jego kupnem. Byłem już na wstępnych oględzinach z moim wujkiem, który się na tym zna. Przeszedł remont, zostały wymienione hamulce, linka od ręcznego, cylindry. Również podwozie zostało zakonserwowane.
Ogólnie stan techniczny dobry, dużo lepszy niż w innych autach które oglądaliśmy(była jeszcze jedna fiesta i CC 900)
Nie ma na nim oznak korozji, które niestety były, i to całkiem spore, w innych autach. Mechanicznie inne też były gorsze.

I teraz pytanie - czy wg. Was warto? Wiem że ocena na podstawie zdjęcia jest trudna, ale jednak licze na Was ;)
Jego cena to 2400 zł.
Z góry dziękuje za pomoc.
woycieh
Nowicjusz

Auto: Nie mam

15 Lis 2012, 06:58

Mnie osobiście te stare Fordy nie przekonują,głównym powodem jest rdza,jeśli jej teraz nie ma to po zimie wyjdzie napewno.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ekstremalny wyścigowy samochód elektryczny
    Marka Volkswagen zaprezentowała supersportowy model I.D. R Pikes Peak zasilany wyłącznie energią elektryczną. Łączna moc jego dwóch silników elektrycznych wynosi 500 kW (680 KM), moment obrotowy 650 Nm, auto ...