Ostatnio poszła mi uszczelka pod głowicą w golfie II 1.3
Oddałem go do naprawy do takiego warsztatu, w którym zawsze mi się wydaje, że gość trochę naciąga. Zapłaciłem 500 zł(300 zł robocizna, 200 zł części). Bez sensu bo nie przyjrzałem się co to były za części ale będę mógł jeszcze sprawdzić. Powiedział jeszcze, że muszę przyjechać za 800 km(nie katować go teraz) żeby sprawdzić czy jest ok - nie wiem czy jest to płatne. Możecie mi powiedzieć czy jest to dużo jak na samą wymianę takiej uszczelki, biorąc pod uwagę wiek samochodu - 20 lat - i to że jest to Warszawa?
Ceny za usługę nie ustala się na podstawie wieku pojazdu tylko nakładu pracy jednak może być różna w każdym rejonie kraju. Płatność za ponowną wizytę w warsztacie zależy od uzgodnienia twojego z właścicielem warsztatu o cenę zapytaj przed wjazdem na warsztat.
u mnie wymiana uszczelki pod głowicą sama robota to 300zł do tego trzeba zawieźć głowice di sprawdzenia czy nie jest peknieta jak Ci sie zagotowała woda. jak nie to tylko splanować. koszt taki u szlifierza to jakies 50zł i do tego uszczelka pod głowice, kolektor ssacy, wydechowy itp.
SUV’y w rozmiarze XL od Lexusa Największym samochodem klasy SUV, sprzedawanym przez Lexusa w Polsce jest cieszący się dużą popularnością model RX. Tymczasem na rynkach światowych – w tym za naszą wschodnią granicą – marka oferuje dwa jeszcze ...
Najnowsze BMW serii 7 BMW serii 7 - luksus na miarę przyszłości. Ten najnowocześniejszy w historii bawarskiego koncernu model będzie można zobaczyć już 24 listopada 2015 r. na targach Fleet Market w Centrum EXPO XXI w Warszawie. BMW serii 7 – ...
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
Trzask - Bogdan Woszczerowicz Firma TRZASK - Bogdan Woszczerowicz działa od 1993 roku i od początku wykonuje "ultrabond" naprawy szyb samochodowych (klejenie szyb samochodowych). Stosowana przeze mnie amerykańska technologia Ultra B-O-N-D Inc. (licencja nr 441) pozwala reperow ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.